2015. 12. 25.

Ünnepi Helyzetjelentés

Boldog Karácsonyt minden Szerkesztőségi Tagnak, Random Kollégának, Görbe Tükör-hallgatónak és AFK Légiósnak!
A világ továbbra is a miénk.

(A törés után pár mileszitt-hogyleszitt dolog olvasható, katt-katt.)


Tehát: első és legfontosabb dolog, hogy úgy tűnik, karácsonyra kaptam egy kiadós adag önbizalmat, és ennek örömére az oldal - bő egy év után - publikus lett, és elkezdett szocializálódni meg emberek közé menni. Ennek örülök. 
Annak meg még inkább, hogy ez már 5, azaz 5 fantasztikus feliratkozót eredményezett, akiket virtuális nagyölelésben részesítek emiatt, tényleg ti vagytok a királyak.
Ezen kívül persze mindenkinek köszönöm a bizalmat és a bátorító szavakat, nem tudjátok elképzelni, mekkora kő esett le a szívemről, mikor megkaptam az első pozitív véleményeket. Szépen el is raktározom ezt az érzést rosszabb időkre.
Ugyanis... Hát, innentől nincs megállás, teljes gőzzel haladunk tovább. Valószínűleg, olyan 95%-ig biztosan szilveszter környékén jelentkezem új írással, ami... Crack. Olyan nagyon crack. Hjaj.
De remek lesz, majd meglátjátok.
Az ünnepek után pedig megpróbálok valami időrendet beiktatni a blog életébe, ami nem két hónapot számlál egy-egy történet kijövetele között, és iszonyatosan remélem, hogy Greg így látatlanban is támogatni fog a storyline-ok előre rugdosásával. (Khm... Civil War, khm... #TeamEvilClone... Ha ez megtörténik, fejen állva fogok pörögni a székemben.)

Tehát itt tartunk most. Ha bármi kérdés felmerült bennetek, írjatok ide kommentbe, vagy Facebookra, vagy Twitterre, amik ugyan nincsenek, de jól hangzott, helyette chat van meg e-mail. Ez itt: blogjaink@gmail.com.
Még egyszer köszönök mindent mindenkinek, és akkor... Majd találkozunk.
Mad

2 megjegyzés:

  1. Én.
    Várom.
    Azt.
    A.
    Cracket.
    És ezt vedd fenyegetésnek!

    VálaszTörlés
  2. Eva Reyklani: A crack jelenti, cseszett rossz lett.
    Most mással próbálkozom, ezer elnézést, hogy a tempóm egy reumás teknős.

    VálaszTörlés