2016. 05. 12.

HH Szülinapi Rajongói Villámposzt


... mert nem bírok magammal. 
Bocsánat, srácok, tényleg nagyon sajnálom, de ezt ki kell posztolnom, mert KLÓNOK, és mert SZOMBATOT AKAROK! MOST! #TeamEvilClone 
(Amúgy köszönöm Gregnek, hogy végre tisztázta a Gonosz/Időutazó Klón hogy-s-mintet, eddig nem teljesen értettem, hogy most ők külön személyek-e, vagy sem, de így nem kell lerombolnom Klón magamban felépített karakterfejlődését. Yeah.)
Hamarosan találkozunk...
(Tudom, hogy unjátok, én is unom az ígérgetést, de most másképp lesz.
Just trust me.)
UPDATE: Oké, akkor hétfő.

11 megjegyzés:

  1. Holnap is hétfő.
    Csak úgy mondom.
    Én nem akarok semmit. Tényleg. Igazán. Csak egy picike frisst. És nem ér a szememre vetni, hogy én is egy éteri csiga sebességével frissítek

    VálaszTörlés
  2. Eva Reyklani: Végül nem is hétfő jött a kritika, hanem kedd délelőtt, én meg ott remegtem a suliban, hogy "LÁT~NI AkArOm!", még szerencse, hogy egyik osztálytárs volt olyan kedves, hogy odaadja a telóját, mert szerintem nap végéig felrobbantam volna.
    Viszont, a nagy helyzet az, hogy csalódtam. Pedig ez a KK-s bejelntő ígéretes volt, és imádtam, hogy végre kommunikálnak egymással a klónok, Gazdag Klón még mindig pörög, mint egy bespeedezett búgócsiga, és ez nagyon jól áll neki ("Mire kell a liszt, bepaníroz minket?" - istenem :D), de a többiek... A többiek.
    Oké, vannak klónok, akikkel egyszerűen nem tudok mit kezdeni.
    Értelmiségi ilyen.
    Ruszkit ki nem állhatom.
    Musical Klónt szerettem a Bíbor-hegyben, de itt visszavett valahogy, és argh.
    English Clone-t a mindig frissen sült lelkesedésével megeszem, olyan kis cuki, vele nincs is semmi baj.
    Mad Clone lopja a nevem, de... Hát nem tudom.
    De akin a legjobban kibuktam, az igen, igen, az Gonosz Klón, aki nem érdekel, hogy Időutazó lett időközben, ő Gonosz Klón és punktum. Szóval ő...
    MI LETT VELED, EMBER? HOL VAN AZ A KLÓN, AKI SIMÁN ELKÜLDTE BANE-T MELEGEBB ÉGHAJLATRA? HOL VAN AZ A KLÓN, AKI KIFAKADT AZON, HOGY Ő MIÉRT GONOSZ, MIKOR SZEMREBBENÉS NÉLKÜL MEGÖLTE IMIT A NORMAFÁN, ÉS EGYEBEK?
    Hol van az a cinikus, gúnyosan vigyorgó Gonosz Klón, akinek valahol mégis van lelke, csak előbb röhög a képedbe, minthogy megmutassa? Hol van az a Klón, akiről a ficjeim szólnak?! Mi az a pipogyaság, amit itt bemutatott, kérem szépen?!
    Szóval igen, csalódtam, és őszinte leszek, egy időre el is vette a kedvem az egésztől ez a kis momentum, pedig vannak itt is érdekes dolgok (pl. Klón tudja, mikor és hogy lesz vége a műsornak, és Greg említette, hogy storyline-on keresztül tervezi majd a véget, szóval én fel vagyok készülve rá, hogy abban a pár napban szét fogok zokogni mindent és mindenkit; meg az, hogy ha Mad Clone-t betudhatjuk Greg őrületének - márpedig betudhatjuk -, akkor az is érdekes, hogy arról is csak Klón tud, és erről van egy nyolcoldalas tanulmányom, amit SOHA nem fogtok elolvasni, muhaha), de egyszerűen... Oké, kimondom, a szememben el lett szúrva a műsor legjobb karaktere. Mert jellemfejlődésnek ez túl gyors, bár oké, megadom neki az értelmet (ha látjuk a jövőt, azért talán kicsit megkomolyodunk), de... Akkor is. Ez. Nem. Fair.
    ... Hjaj, de jól esett ez. Bocsánat a kifakadásért, de nagyrészt ezzel tudom magyarázni, miért álltunk meg itt, ahol vagyunk.
    Nagyon vártam az ötleteket a Szülinaptól, és valamennyit kaptam is, de ez nagyon nem esett jól. Biztos túlreagálom, de hát istenem, ez van.
    Viszont most csak azért is nekiesek valaminek, mert ez így nem járja.
    Kis segítség, mivel tervezek most mindenkit elijeszteni: http://ask.fm/mudry_dorka/answers/136642121944

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én elolvastam azt a tanulmányt. Muhaha...

      Törlés
    2. Viszont én különleges vagyok rezidens démonként. Úgyhogy szerintem senki se várjon semmit. ... (Nekem köszönhetitek ezen blogot, ezt a gyönyörű csodát. Ennyi kivételezést megérdemlek, nem? Nem? Dehogynem.)

      Törlés
  3. Démonka: Hadd vessem le egy percre a bűbájos imidzsem: get the duck out, man. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hm... Nem, soha, tőlem nem szabadulsz. :3

      Törlés
  4. Hát szervusz. *most nézte végig két hónap után ismét a kritikát* Szóval, mint azt az elején ki akartam fejteni, ÚGY ÁTÉREZLEK. Bár kicsit másképp
    Sok lesz a caps lock
    Nekem maga a film és maga a kritika is egy mentőövet jelentett a tavalyi szülinap után, mert akkor is szintén egy Marvel filmmel ünnepeltünk amiről legrövidebben az fejezi ki a véleményemet, hogy rövidítve úgy van a filmcíme - AOU. Greg kritikáiban azt szerettem igazán, hogy sok esetben voltunk egy véleményen egy téma kapcsán vagy ha eltért a benyomásunk akkor arra olyan indokokat vonultatott fel a videóiban amikre rá tudtam bólintani hogy ja, végül is jogos meglátás. Az Ultronnál viszont úgy jöttem ki már a moziteremből, hogy üvölteni akartam a sok karaktergyalázástól (meg nő gyalázás, jézusom az a párbeszéd Bruce és Natasha között), erre semmit nem szólt Greg arról, hogy ja, a meddő nők nyugodtan tekintsenek magukra szörnyekként, ja, meg az egyszerűséget és hétköznapiságot szimbolizáló lúzerünk, Clint Életem Barton, aki heti rutinnal töri össze magát és egyetlen társa egy kutya akit ő talált, annak hirtelen van egy kib.szott családja egy farmon. Egy. Farmon. Várj elmegyek ordítani a Grand Canyonba.
    Megvolt. Szóval most szülinapozáskor én két dolog miatt rágtam a körmöm, hogy egyrészt a CW kijavítsa az Ultron marhaságait, és hogy Gergő egy olyan kritikát csináljon, ami ha fáj is, de őszinte lesz pontos és lényegre törő. De mi volt ez. :")
    A filmről és a kritikáról egyben, KEZDJÜK OTT, hogy mert bár az Ultronban kaptunk egy kevés Steve-Tony papásmamást, AZ AVENGERS ÓTA ALIG VAN ITT SZÓ OLYAN DOLGOKRÓL MINT BARÁTSÁG. (az valamiért csak a külön filmeknek jár mint Tony és Rhodey kapcsolata, vagy mint Steve és Bucky vagy mint Steve és Sam vagy mint Steve és Natasha STEVE NEKED MIÉRT VAN ENNYI CIMBID? ...á szóval ezért nem néztem mostanában Szirmait. instant ordítani kezdek mert átveszem tőle.)
    a csapatmunka megvan, bocsánat Megvolt, az Ultronig. mert utána Steve ment "haza" (jó az tetszik hogy lelt magának egy helyet ahova tartozik de én életem végéig morogni fogok hogy sosem fogjuk megkapni vásznon az Avengers-család-az-Avengers-toronyban-lakik koncepciót) kiképezni az új Bosszúállóit, így a film elején ami problémát generálnak azt amúgy eleve Steve-ék basszák el. A Szokóviás cuccot meg eleve egy csapatként csinálták és Steve életemlelke-virága rosszul gondolom, hogy mint Amerika Kapitány s csapatjátékos a csapat felelősségének tartanál mindent amit a csapat csinál és nem rábólintanál arra hogy egy bizonyos ember bénázása basz el mindent? Wandát - megvédjük. Buckyt - megvédjük. Tonyt - megvetjük. Kösz. Kösz szépen.
    Érzem ahogy elszabadul bennem a Kraken ami először az Ultronnál ébredt fel, majd most májusban, és most tengermélyről úszik a felszín felé

    VálaszTörlés
  5. Ami még rendesen kiverte a biztosítékot, az angol klón, mert hogy Őbuzgósága merte azt mondani, hogy Amerika Kapitány hű marad a címéhez, "fuck yeah he does". Khm.
    Amerika Kapitány
    Az Amerika Kapitány
    Az kicsit gondolkodna azon túl is, hogy "a government gonosz és megbízhatatlan mert a HYDRA ott van mindenhol még önmagamban sem bízhatok mindenki veszélyes BÁNTJÁK BUCKYT" akkor leesne neki, hogy ezzel a mentalitással rengeteg felesleges energiát időt és bizalmat elhasználnak és elvesztenek, és aláírná a válásipapíroizé iratokat arról hogy Buckyt speciális helyre zárják ahol kezeléseket is kapna(!!), mert az Amerika Kapitány küzd az egyén szabadságáért, de a békéért és biztonságért is, és ez sokkal biztonságosabb és békésebb megoldás mint egy két és fél órás hisztiroham. Ó meg amúgy a képregényben ennél csak épp egy kicsit nagyobb és komolyabb probléma van középpontban miszerint szabad-e minden szuperhőst alávetni a regisztrációs törvénynek ami csak úgy az Összes amerikai szuperhőst személyesen érinti.
    Ott megértem hogy háborúznak. Itt nem. mert ez nem is háború. istenem. és még csak három perc ment el a videóból mikor ezt mind feljebb kiadtam magamból. Nem értettem - nem értettem, miért nem beszél arról, hogy mennyire eltér úgy, ahogy van a Marvel képregények leghosszabb sztorivonalától és cselekményeitől, nem értettem, miért volt az, hogy nyolcadik percnél tisztán elmondta mennyi marhaság volt a filmben, hogy az egész csak elnyúlt kocsmai verekedés csicsás ruhákban és hogy végül mindenki veszít, majd odateszi zárómondatnak, hogy ettől volt igazán király, én meg csak néztem hogy MIVAN?

    Ami igazán kiakasztott a kritikában, hogy már-már paranormális szinten egyezett a filmmel és annak minden jó és rossz pontjával. Mindkettőnek helyén volt a humora és mindkettő túl poénosra sikerült. Az egyik egy istenverte háborúról kellene, hogy szóljon, ez meg kritika kéne, hogy legyen. Szép dolog a szarkazmus de azzal is mértékkel bánjunk. Ahogy a filmben, a kritikában is voltak olyan emberek, akiknek csak mondvacsinált indítéka volt a pártválasztása felől, vagy nem is volt, hanem csak épp oda tudott beállni a kiütő során. Mindkettőben voltak helyes gondolatok amik visszatértek a lényeghez, de mindezektől függetlenül az egész súlytalan, csak a végén megtörtént baromság ad kisezer kérdést. A filmben végül nem lesz semmi eredménye a csatározásnak, veszít mindkét fél és Steve hivatalosan is körözött rabokká avanzsálja a csapatját (kikérem magamnak, hogy mi volt az a bocsánatkérő "Azért még lehetünk barátok" levél Tonynak) amiből Fogalmam sincs, hogy fogják feltornázni magukat egy egységes csapattá az Infinity Warhoz, és Bucky szegényemből meg mirelit raccoon lesz. A kritikában: nem kapunk konkrét kritikát, értékelést, ehelyett a klónok meghalnak, noha Gonoszklón tudja hogyan ér véget a műsor de akkor most lőjük le őt is (esetleg lehet, hogy abba az időbe utazás okozhatta neki ezt a személyiség törést? Milyen borzalmakat láttál kedves?), és ezek után akkor már nincsenek is klónok? Hogy van ez?

    VálaszTörlés
  6. Moosenutty: Oké, először is küldök egy nagy adag vigaszölelést mind a filmért, mind a kritikáért érzett csalódásért.
    Értem, mit mondasz.
    Bár én nem vagyok olyan jártas a Marvel Univerzumban, azt a mélyrepülést, amit az AOU óta csinál, én is látom és érzem és sajnálom, már csak azért is, mert a Winter Soldier óta a számomra klasszikusnak számító csapat egyetlen filmje sem tudott érzelmet kicsikarni belőlem, és a Galaxis Őrzői is inkább csak király volt, mint... Marveeeeel, ne-nem tudom, az nekem még mindig fura, hogy Marvel.
    Szóval az Avengers nem villantottak már hosszú ideje.
    A lényeg az, hogy a Polgárháborútól én is sokkal többet vártam, bár azért lehetett rá számítani, hogy a hype-füst nagyobb, mint a filmbeli tűz.
    Greg kritikája meg... Hjaj.
    Igen, én vagyok az, aki mindig is előbb fogja storyline szempontból elemezni a részeket, mint kritikai szempontból, shame on me, de...
    Basszus, ennek is nagyobb volt a klónokkal teletűzdelt füstje, mint amilyen később a lapos videóláng lett.
    Emlékszem, kábé fél évvel- ha nem többel - beharangozta ezt a videót.
    És én azóta pattogtam, hogy MIKOJÖNMÁAZISTENIT!
    Akartam, hogy a film jó legyen.
    Akartam, hogy a kritikát megint megtanuljam fejből, annyiszor nézzem meg.
    Hát nem jött össze.
    És persze most úgy tűnhet, hogy a semmi miatt pocskondiázom szerencsétlen Szirmait, ráadásul ott, ahova nem ér el a keze, és olyan dolog miatt, amit rohadtul én veszek csak ilyen komolyan, DE!
    Szubjektív vélemény, szubjektív szempontokkal.
    ... És akkor most térjünk rá arra, hogy nem.
    A klónok nem haltak meg.
    Ezt olyan 99,9%-ra mondom.
    És hogy milyen borzalmakat láttam Klónnál? Ki lesz fejtve idővel, és mind zokogni fogunk.
    ... De addig is, ha vigasztal, Greg rohadtul meg fogja szívni ficbeli életét mostanában, trust me.
    Vagyis... TRUST NO ONE:

    VálaszTörlés
  7. Hát szia!
    Úristen, 3 napja találtam rá a blogodra, és ha 6-szor, akkor egyszer se olvastam el a történeteid. :)
    Az van, hogy tökéletesen fogalmam sincs arról, hogy mennyire ragaszkodsz még a "Nem írok több fanfictiont, mert már nincs Gonosz Klón" elvedhez. Nos igen, én is nagyon szomorú voltam, a műsor egyik legjobb karaktét vesztettük el. Viszont volna egy tippem. Sokan naaaaagyon szomorúak vagyunk, mert nem folytatod, viszont azon agyaltam az utóbbi pár napban, hogy hogy lehetne a problémát kiküszöbölni. Nem kell velem kedveskedni, nyugottan írd meg, hogy ez egy rohadt sz@r ötlet.
    Szóóóóóval: Arra gondoltam, hogy ugye most nincs Gonosz Klón. (*sír, már majdnem zokog*) De a műsor jelenlegi "helyzetébe" beleképzelhetnéd Klónt. Mert ugye a blogod fanfiction. Fiction, tehát fikció. Kitalált dolog. Mert nem lehet elképzelni egy dolgot Klónnal? Nem? Hülyeséget mondok?
    Légyszi válaszolj, és mondd meg, ha sz@r lett ez a boostnak szánt cucc.
    :) Viki

    VálaszTörlés
  8. Viki: Hát üdvözöllek itt az oldalon, nagyon örülök, hogy megtetszettek az írásaim, annak meg még inkább, hogy megleptél ezzel a lelkesítő kommenttel. :) 
    Azonban úgy tűnik, történt egy kis félreértés. Biztos én nem fogalmaztam elég érthetően a legutóbbi hozzászólásaimban (fun fact: lelkesedve és dühöngve csapongok, mint állat, nézzétek ezt el nekem a jövőben is), meg a blog jelenlegi élettelensége is megtévesztő lehet, de akkor most tegyük tisztába, mi folyik itt Gyöngyösön: soha nem állítottam, hogy nem írok több ficet Klón hiánya miatt. Francokat. Akkor már rég inaktív lenne az egész oldal, ugyan kérlek.
    Persze az is szerepet játszik abban, hogy megy a pangás ezerrel, hogy a műsor mellékvágányra tette a storyline-okat, hiszen így nincs új alapanyagom, önmagamat ismételgetni meg egy témával vagy karakterrel kapcsolatban unalmasnak hathat, szóval higgyétek el, annyira szeretnék már egy régi jó Feketén-Fehéren részt látni a csatornán, hogy a lelkem adnám érte, ha lenne nekem olyanom, de…
    A fő ok a tartalomhiányra az, hogy…
    Gimnázium. TátáTÁÁÁÁ!
    És igen, tudom, itt volt a nyár, de akkor meg nyelvvizsgáztam, és mivel én vagyok az időbeosztások koronázatlan Kaiserinje… Noooos, semmi nem jött össze, amit ide terveztem.
    Viszoont! Még semmi nincs veszve. Aki van olyan elvetemült, hogy követ Ask.fm-en (és aki lenne olyan elvetemült, hogy még nem követ, de kíváncsi lenne, hogy osztom az észt a cybertéren keresztül, az elérheti a linket A blogról menüpontban), az sejtegetheti, hogy ha a blogon nincs is sok jele, a háttérben azért igyekszem pótolni az elmaradásaim, úgyhogy egy tipp mindenki jövendőbeli üdve érdekében:
    Ha kíváncsi vagy a következő történetemre (és annak mindhárom részére), de még nem láttad a Gravity Falls nevezetű zsenialitást, akkor most szépen bezárod ezt az oldalt, és elkezded megnézni. Aztán Halloweenkor akár vissza is jöhetsz ide, ki tudja, hátha vár itt rád valami, ami nagyon hasonlít egy ilyen crossover-szerű dologra. ;)

    VálaszTörlés